INDVIELSE: Trods de mange restriktioner lykkedes det DIF Fodbold at markere færdiggørelsen af det nye kunstgræsanlæg

Det blev ikke helt den indvielse, Dronninglund Fodboldklub havde ønsket for sin nye kunstgræsbane, da den i lørdags stod færdig og klar til at blive taget i brug.

- Ved projektstarten havde vi planlagt en kæmpe indvielse, men det har coronaen sat en stopper for, sagde Flemming Kvist, formand for DIF, ved indvielsen, hvor der deltog en indbudt personkreds med repræsentanter for sponsorer, kommunen samt bestyrelsen. Senere på dagen havde alle klubbens frivillige hjælpere, sponsorer, trænere m.fl. lejlighed til at besigtige den nye kunstgræsbane.

- Vi ville gerne have inviteret alle til at komme på en gang, men desværre spøger covid-19 stadig, så vi så os derfor nødsaget til at opdele det i nogle etaper, hvilket vi håber, alle har forståelse for, sagde formanden, og fortsatte:

- Det er en kæmpestor dag for DIF Fodbold. Den er nok på størrelse med dagen, hvor fodboldklubben i midten af 1970-erne flyttede fra det gamle stadion ud til det nye stadion, som vi står på i dag. Flere års snak, utallige møder, planlægning, tegninger, økonomi, søvnløse nætter og meget andet er nu endelig faldet på plads. Vi kan nu alle stå og beundre den flotte nye bane og det nye lysanlæg. Man skal nok lige nappe sig lidt i armen for at sande, at det virkelig er rigtigt. Det er det, og vi er kommet i mål takket være vores økonomiske bidragsydere. På en dag som i dag er jeg stolt over at være en del af DIF Fodbold. Vi har bevist, at ved sammenhold, samarbejde og klubånd kan meget lykkes, sagde Flemming Kvist.

Kunstgræsbanen måler 74 x 115 meter, og der er fyldt 129 tons sand i banen. Den samlede pris ligger på 4 mio. kroner.

Borgmester Mikael Klitgaard ønskede også klubben til lykke med det flotte resultat.

- I kan med banen forlænge sæsonen, og det er godt. Vi arbejder i kommunen ihærdigt på at få os alle sammen til at bevæge os mere, og det kan denne bane bidrage til. Vi har flere kunstgræsbaner i kommune. Jeg spiller selv på et gammelmandshold i Hjallerup, hvor de har en lignende bane, så jeg har selv prøvet at spille på en kunstgræsbane. Den skal I nok få glæde af, sagde borgmesteren.

Villy Sørensen, der repræsenterer den største bidragsyder, Sparekassen Vendsyssels Fond, Dronninglund, ønskede også til lykke, og det samme gjorde Christen Bager, der er formand for Hjallerup Hallerne.

Efter talerne kunne snoren, der i dagens anledning var grøn, klippes over, og banen erklæres for officielt åbnet. Herefter var klubben vært ved et lille arrangement med pølser, øl, vand og hyggeligt samvær.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...