Galleri Glocal Art holdt udendørs auktion over en række malerier og tæpper

THORUP: Vejrguderne var heldigvis positive, da Galleri Glocal Art Kristi Himmelfartsdag holdt auktion over en række effekter. Auktionen foregik nemlig udendørs på gårdspladsen foran galleriet.

- Det sker jo, at et ellers godt maleri ikke bliver solgt, og det sker jo også, at der kommer en ubetydelig skade på et lærred. Det kan man ikke undgå, så derfor holde vi denne auktion. Der er også nogle få tæpper, der skal under hammeren. De har ligget for længe, fortalte galleriejer Frede Hansen, inden han optrådte som auktionarius under den blå himmel.

Galleriet benyttede også lejligheden til at åbne en udstilling med to nye kunstnere fra Kenya, John Silver og Isaac Shamia. John Silver er én af Kenyas mest berømte kunstnere, mens Isaac Shamia er ung og relativ ukendt.

En anden kendt Kenya-kunstner, Boniface Maina, der tidligere har udstillet på Glocal Art, bidrager med tre værker. Hans stil er i øvrigt helt forandret siden sidst. Der er på udstillingen også flere nye navne med fra Uganda, og for første gang i galleriets historie er der et par malerier fra Etiopien med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...