Corona-krisen har vendt op og ned på meget. Det mærkværdige forår har også skabt mange gode idéer, og en af dem står Dorte Toft og Mikael K. Simonsen, Ulsted bag. De to har åbnet Kræmmerhuset Hals med salg af alverdens loppefund, restpartier og gode tilbud i al almindelighed.

Parret har de første måneder haft forrygende travlt, og omsætningen ligger langt over det forventelige.

- Det er gået rigtig godt, siger Dorte Toft.

– Vi kom på idéen, da hele Danmark lukkede ned, og vi fik noget ekstra tid. Siden har det udviklet sig. Vi har oparbejdet et større varelager og haft god succes med at få solgt de fleste af effekterne, tilføjer hun.

Kræmmerhuset Hals låner i først omgang kvadratmeter hos Kræmmer- og Loppeland i Ulsted. Her sælges alt fra sko og gummistøvler til golfbolde og gamle ammunitionskasser. Derudover foregår handlen i høj grad via virksomhedens facebook-side. De fleste varer købes på nettet via blandt andet DBA og diverse auktioner.

- Den bedste handel vi har lavet, var nok i forbindelse med et opkøb af nogle dispensere til håndsprit. Mens der var mangel på dem, købte vi en palle til 50 kr. og solgte den for 22.000 kr., fortæller Mikael K. Simonsen.

Kræmmerland Hals leder for tiden efter lokaler i Hals. Det forventer Dorte og Mikael at finde snarligt, og herefter er de klar til at åbne en decideret butik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...