Omkring 100 frivillige indsamlere er på gaden i den tidligere Hals Kommune på søndag

HALS: Søndag den 7. april går 29.000 mennesker på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlerne banker på hos stort set alle husstande i Danmark. Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse opfordrer da også alle til at huske landsindsamlingen på søndag.

I den tidligere Hals Kommune er omkring 100 frivillige indsamlere på gaden. Mange er gengangere, der år efter år støtter op om landsindsamlingen.

- Opbakningen er altid overvældende, fastslår formanden for lokalforeningen i Hals, Tove Pedersen.

- Vi kommer rundt til stort set alle husstande og vi har også ruter i sommerhusområderne. Og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten og bidragene fantastisk, konstaterer Tove Pedersen. Hun tilføjer, at der også er gode muligheder for at støtte, selvom man ikke er hjemme. Således kan landsindsamlingen støttes via såvel sms som MobilePay og på indsamling.dk.

Landsindsamlingen indbragte sidste år 33,5 millioner kr. til kampen mod kræft. Lokalt blev det til 116.500 kr., hvilket var en stigning i forhold til året før.

Det er stadig muligt at melde sig som indsamler på telefon 7022 2019 eller ved at klikke ind på: http://www.indsamling.dk/bliv-indsamler/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...