Alt fra dyrevelfærd til krænkelseskultur blev vendt på hovedet i Hals Revyen

HALS: Den 16. udgave af Hals Revyen siden relanceringen i 2004 løb fredag og lørdag over de skrå brædder i teltet på Skansen i Hals.

Vanen tro lagde holdet ingen fingre imellem i det muntre tilbageblik på årets gang. Lokale kendisser måtte som altid lægge ryg til komik, ligesom der også var plads til mere samfundsrelateret satire. Under overskriften ”Hvem krænker hvem?” blev alt fra klimakrisen til dyrevelfærd og ja – krænkelseskulturen vendt på hovedet. Desuden blev der som altid sendt kærlige stikpiller til nabobyerne Hou og Ulsted. Gamle kendinge som Pedersen og Carl Børge indtog ligeledes scenen i en revy, der var instrueret af Gitte Snebang.

Skuespillerholdet var sammensat af både nye og velkendte ansigter med Helle Bjeldbak, Steen Bager, Morten Munk, John Bjeldbak og Thomas Thorsen som de mest rutinerede. Desuden var Isabell Lentz Sørensen, Tinna Bech, Chris Bjerregaard, Pauli Jensen samt den helt nye Caroline Ramskov på scenen. Musikken blev leveret kapelmester Jørn Hald på piano, Per Larsen på guitar, John Jacob Jensen på bas og Torben Winkler på trommer.

Begge aftener blev revyen ledsaget af spisning og efterfølgende fest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...