Lions Ingeborg Skeel samler penge ind den næste tid

DRONNINGLUND: Lions Ingeborg Skeel vil igen i år sælge tulipaner for at støtte kampen mod misbrug blandt unge.

- Så snart skolernes vinterferie er overstået kommer Lions på banen med deres traditionelle forårsaktivitet: ”Med Lions - mod misbrug”. Med et ”grønt” våben blæses der til kamp mod misbrug blandt unge. Misbrug i bred forstand og de deraf følgende problemer. Det drejer sig ikke kun om alkohol og stoffer men i lige så høj grad om misbrug af de mange sociale medier, siger Lions i en pressemedddelelse.

Virksomheder i den tidligere Dronninglund Kommune vil i de næste par uger blive kontakt for at hjælpe med at sælge tulipaner.

- En repræsentant fra Lions Ingeborg Skeel vil i uge 9 og 10 kontakte virksomheder og forretninger i den tidligere Dronninglund Kommune med henblik på at sælge tulipaner til en pris af 100 kr. for 1 buket. Mandag eller tirsdag i uge 12 vil buketterne sammen med det velkendte skilt (aktivitetens logo) blive afleveret, så man kan vise omverden, at man støtter det gode formål.

Lions oplyser, at de for fire år siden sagde ja til at deltage i et projekt i Brønderslev Kommune om unges håndtering og misbrug af sociale medier, et projekt rettet mod 6. klasses elever og deres forældre.

- Misbrug af de sociale medier er et stigende problem, og mobning er en del heraf. Lions Ingeborg Skeel vil fortsat gerne være med i kampen mod alle former af misbrug blandt børn og unge. Derfor er klubben også i år på banen med salg af tulipaner, idet overskuddet herfra går netop til det formål Det er vort håb, at rigtig mange buketter vil lyse op i firmaer/virksomheder og forretninger, så vi kan få et godt overskud at arbejde videre med, slutter Lions Ingeborg Skeel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...