Klubhuset hos Hals forenede Sportsklubber har de seneste måneder fået en massiv og tiltræng overhaling.

Bygningen, der har været i brug siden 1973, er forskønnet og renoveret med nye gulve, nyt vaske- og teknikrum, nye brusere i omklædningsrummene, hvor bænkene også er slebet ned.

Desuden er der nymalet overalt i huset, hvor den indbydende café udgør en naturlig sammenhæng med både Hals Motionscenter og den nye terrasse mod stadion.

Projektet er finansieret med hjælp fra Aalborg Kommune samt en særlig pulje for nye energitiltag. Ligeledes har Hals forenede Sportsklubber selv afholdt en del af udgifterne.

Selve arbejdet er dog i høj grad båret i land med velvillig bistand for klubbens sponsorer.

Tre malerfirmaer i skikkelse af malermester Thomas Skaarup Thomsen, Flemmings Malerforretning samt Skaarup Malerfirma har uden beregning foretaget malerarbejdet.

Malingen er doneret af Malergrossisten, ligesom FN Byg har varetaget nedslibningen af bænkene i klubhusets omklædningsrum.

- Uden sponsorerne ville det ikke have været muligt, fastslår HfS-formand, Henriette Holm.

- De er trådt til med både materialer og arbejdskræft og deres hjælp har været helt uvurderlig, tilføjer hun og bakkes op af formanden for seniorudvalget i HfS-fodbold, Lars Hybholt.

- Klubhuset fremstår nu lyst og moderne. Det er klar til mange års daglig brug, og vi er meget taknemmelige for hjælpen. Vi er også ret sikre på, at nye flotte rammer vil bidrage til at brugerne passer bedre på stedet i det daglige. Det vil vi i hvert fald opfordre dem til, siger Lars Hybholt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...