JULETID: Dronninglund Gymnasium julehyggede og fejrede, at alle elever nu efter nedlukningen er tilbage på gymnasiet

Corona-tider eller ej så står julen for døren med både mundbind og sprit. Nu er den også kommet ind på Dronninglund Gymnasium, hvor eleverne i fredags brugte nogle timer på at julehygge.

- Hvad er bedre end lidt julehygge? Når der så også er æbleskiver og slik til at klippe og klistre julehjerter og andet papirklip, så kan det ikke blive meget bedre, fortæller Jeppe Bruun, 2a.

Selv om det er dejligt at komme i skole igen efter den nordjyske nedlukning, mangler der alligevel mange sociale aktiviteter, som forbuddene har sat en stopper for. Der må derfor tænkes alternativt, og det har de gjort på Dronninglund Gymnasium, hvor der hele december op til jul er skruet ekstra op for julehyggen med store og små overraskelser under behørig hensyntagen til corona-reglerne.

- Dagens opgave er bl.a. at pynte klasseværelset, juledekorere døren samt pynte skolen lidt op. Det gælder også vores store juletræ i fællesarealet, så det skal nok blive jul på gymnasiet, fortsætter Jeppe, mens eleverne fra 2c trækker Danmarks længste guirlande ud gennem klasselokalet og ned gennem fællesarealet og videre langt ned i naturfagsfløjen og videre ud på græsplænen.

For at markere dagen med årets første juledag og at alle eleverne var tilbage, havde lærerne om morgenen stillet sig op ved hovedindgangen, hvor de iført festtøj og udstyret med viftende flag og bakker med chokolade bød eleverne velkomne. Den lille happening havde eleverne ikke lige set komme, så overraskelsen var stor. Var eleverne lidt morgensøvnige, så vågnede de hurtigt op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...