December er normalt højsæson for julefrokoster i firmaerne. Coronaen har imidlertid bevirket, at det ikke er muligt i år, da man ikke må samles i større grupper. I Møllehuset i Asaa har man i høj grad oplevet, at julefrokosterne aflyses. Her plejer der på denne tid at være stor aktivitet og fuld gang i festerne, men sådan er det ikke i år. Det betyder dog ikke, at der ikke sker noget i Møllehuset. Her har man nemlig fået den gode idé, at i stedet for de store julefrokoster, så tilbyder man firmaerne, at de kan købe julegavekort til en julefrokostplatte, som medarbejderne så kan tage med hjem. Så kan man holde fællesspisning hver for sig derhjemme sammen med familien.

- Det har været en stor succes og en sjov idé, som firmaerne har taget til sig i år, siger køkkenchef og indehaver Morten Thomsen.

- Trods al modgang bliver der alligevel jul i år både hos os og hos vore gæster og kunder. Bestillingerne til nytårsaften er også i fuld gang. Nytårs-menuen sælger så godt, at 31. december er vores allerstørste dag hele året. Her laver vi virkelig ”Master-Chef-mad”, og omkring 1.000 kuverter bliver afhentet i løbet af eftermiddagen, siger Morten Thomsen, der også kan bekræfte, at mundbind, håndsprit og afstand virker.

- Hele året har personalet ikke haft en eneste sygedag. Ikke en gang en lille forkølelse er det blevet til, så det virker. Vi håber alligevel, at 2021 bliver mere normal. Det har været et frygteligt år for alle de mennesker, der har måttet aflyse bryllupper, fødselsdage og familiefester, påpeger Morten Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...