Publikum mødte talstærkt op, da Skansespillet gik julen i møde med to forestillinger møntet på henholdsvis børn og voksne

HALS: Det blev en travl weekend for den lokale teaterforening. Skansespillet gik vanen tro julen i møde med to hyggelig forestillinger møntet på henholdsvis børn og voksne.

Aulaen på Gandrup Skole lagde både fredag, lørdag og søndag scene til henholdsvis ”All I want for Christmas” og ”Helt ude i skoven”.

Sidstnævnte henvendte sig til de yngste og var skrevet og instrueret af Liana Eriksen med assistance fra Emilie Pedersen. Forestillingen bød på både humor og spænding i et underfundigt mysterium om uro og jægeraktivitet i skoven.

16 børn mellem 7 og 13 år medvirkede i ”Helt ude i skoven”, der blev fulgt op af den forrygende voksenforestilling om forviklinger og forvekslinger i byen Uldrup. Her drejede plottet sig om forsøget på at planlægge en bryllupsfest via ubruelig hjælp fra en lang række excentrikere og landsbytosser. Naturligvis gik intet efter planen i den forrygende farce, hvor Betinna Bjeldbak havde forestået instruktionen.

- Vi er rigtig glade for interessen for vores juleforestillinger, fastslår Flemming Pedersen fra Skansespillet.

- Vi har stort set samlet fuldt hus til alle forestillinger, og både børn og voksne har hygget sig med opsætningerne, tilføjer Flemming Pedersen. Han slår videre fast, at juleforestillingerne er et godt supplement til Skansespillets friluftspil i Hals om sommeren.

- På den her måde holder vi gryden i kog hele året. Og med julespillene får vi i endnu højere grad inddraget de mindre børn.

Skansespillet tager i øvrigt snart hul på forberedelserne til næste års opførelse af ”Skammerens Datter 2”. Den spiller i dagene fra 2. til 11. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...