Takket være en donation på 31.500 kr. fra Fonden for Sparekassen Vendsyssel i Hals, kan borgere og handlende i Vester Hassing nu glæde sig over en ny smuk julebelysning på Springvandspladsen.

Det store træ, der hver jul er udsmykket med tusindvis af små pærer, lyser nu op med endnu flere lys. Helt præcist er der monteret kæder med i alt 17.800 små LED-pærer.

- De bruger kun cirka en tiendedel af den strøm, der skulle bruges på de gamle kæder, så dermed er der også en miljømæssig gevinst ved nyindkøbet, fastslår formanden for Vester Hassing Borgerforening, Johannes Svaneborg. Han fik søndag hjælp af sine to børnebørn, Freja og Alberte til at tænde julebelysningen for første gang. Seancen havde lokket omkring 100 borgere til Springvandspladsen, hvor Johannes Svaneborg også benyttede lejligheden til at takke fonden.

Vester Hassing Borgerforening har i øvrigt etableret en julelyskonto, hvorpå der kan doneres midler fra borgere, foreninger og erhvervsliv.

- Målet er, at vi gerne vil have penge til løbende at forny lysene. De holder ikke evigt og der skal i ny og næ købes nyt, forklarer formanden og tilføjer, at turen næste år kommer til de to mindre træer på Springvandspladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...