Hvor langt vil man gå - eller rettere sagt svømme i den gode sags tjeneste. Tja, for Johnni Olesen fra Hjallerup er der næppe nogen øvre grænse

Hvor langt vil man gå - eller rettere sagt svømme i den gode sags tjeneste. Tja, for Johnni Olesen fra Hjallerup er der næppe nogen øvre grænse. Han har i årevis lagt vandret i utallige svømme- og motionsprojekter for at samle midler ind til julemærkehjemmet i Hobro. Men denne sommer tilbagelægger han hele 500 km. i en svømmetur rundt om Vendsyssel. Undervejs indsamler han penge både fysisk og online, og vanen tro går overskuddet til hjemmet i Hobro. Det hele foregår i regi af foreningen 24 timer i Hjallerup, hvor Johnni selv er formand.

Turen begynder 28. juni fra badebroen ved Lindholm Søpark. Herefter har Johnni afsat 57 dage til projektet. Selv forventer han dog at bruge mindre en 50 dage på turen, der ikke er tilrettelagt som et rekordforsøg.

- Det er en event, men jeg håber selvfølgelig at rigtig mange vil følge mig - enten online eller direkte ved at møde op. Man er også meget velkommen til at svømme med på dele af ruten, forklarer Johnni.

- Og så afhænger det hele jo meget af sponsorer, tilføjer han med henvisning til, at det blandt andet er muligt at købe reklameplads på Johnnis badebukser.

Således har han købt 50 par badebukser, hvor bagdelen så at sige sælges for højstbydende.

Johnni Olesen forventer at passere Hou 11. august og Hals dagen efter. Det er dog med en vis usikkerhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...