Marie-Louise Kjølhede udstiller i øjeblikket akrylmalerier i Sognegården i Dronninglund

DRONNINGLUND: I denne tid kan man i Sognegården i Dronninglund se malerier af Marie-Louise Kjølhede. Hun fortæller selv, at hun altid har tegnet og malet og har udstillet de sidste 20 år.

- Jeg maler, fordi det giver mig glæde, og fordi jeg ikke kan lade være, fortæller hun.

- Jeg kan bedst lide at male med akryl på lærred, for det tørrer dejligt hurtigt. Jeg har eksperimenteret med mange motiver, farver og teknikker, men er bedst til de lyse og blide farver og rolige motiver med inspiration fra naturen. Jeg holder især meget af havet, som jeg har malet i mange år. Det kan have mange farver. Det kan være roligt, vildt eller voldsomt, og der kan være sol, regn og slud. Jeg sidder nu ikke ude i naturen, når jeg maler, for jeg maler altid hjemme hos mig selv, fortæller Marie-Louise Kjølhede, der maler meget, men også holder pauser.

- Jeg maler i perioder, og så kan der gå uger eller måneder, hvor jeg ikke maler. Så laver jeg noget andet kreativt. I denne tid laver jeg meget patchwork, fortæller Marie-Louise Kjøhede, hvis billeder altså kan ses i Sognegården i Dronninglund den kommende tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...