Sommer i Danmark er for mange forbundet med blødt sandstrand mellem tæerne og en tur i bølgen blå

Sommer i Danmark er for mange forbundet med blødt sandstrand mellem tæerne og en tur i bølgen blå.

De hjemlige badestrande nyder høj kurs blandt både danske og udenlandske turister, og mens Nordjylland er omkranset af gode strande, så er strækningen mellem Hals og Hou i særklasse når det kommer til både badevandskvalitet, sikkerhed og tilgængelighed. Bisnap Strand nord for Hals er i flere omgange kåret som Nordjyllands bedste.

Den er især berømmet for de rolige badeforhold og det faktum, at den paradoksalt nok sjældent er overfyldt med badegæster.

Bisnap Strand ligger i umiddelbar nærhed til det store sommerhusområde, der fordeler sig mellem Hals og Hou. Der er tilmed gode stisystemer og fine parkeringsforhold. Og så er der kun et par kilometer til havnebyen Hals.

Lidt længere nordpå ligger Møllestenen. Også denne strand er velkendt for de behagelige badeforhold med blide bølger og skønne klitformationer, der ikke mindst tiltrækker mange børnefamilier.

Endelig er strandene ved Hou værdige bejlere til titlen som Østkystens bedste.

Både nord og syd for havneindløbet er der forrygende bademuligheder – ligeledes med gode adgangsforhold og fine parkeringsfaciliteter.

Et besøg ved strandene i Hou kan passende kombineres med en tur på havnen, hvor det hyggelige lystbådemiljø indrammer en ægte sommeroplevelse. Hou byder blandt meget andet også på små hyggelige beværtninger og et bredt kunstnermiljø med flere gallerier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...