Der venter en oplevelse, som hele verden kan mærke, hvis man siger ja til at samle ind for Røde Kors søndag 4. oktober. Det bliver nemlig en gåtur, der vil gøre verden til et bedre sted. Sådan lyder opfordringen fra Røde Kors forud for organisationens årlige landsindsamling. Herhjemme vil nogle af de indsamlede midler gå til udsatte børn. Corona-krisen har ramt dem og deres familier ekstra hårdt, og børnene står i en endnu dårligere situation end før. Ligeledes går en del af pengene til krigsramte børn i Syrien og Yemen, der ikke får den mad, skolegang og omsorg, de har brug for. I dag er 8,4 millioner syriske børn påvirket af krig, mens 2 millioner børn er så underernærede i Yemen, at deres liv er i fare. Endelig skal nogle af de indsamlede penge anvendes på hjælp til familier i flygtningelejre, hvor corona netop nu gør live endnu mere sårbart.

- Men det bliver også en gåtur med mulighed for en masse sjove og gode oplevelser for indsamlerne, siger indsamlingsleder i Hals, Erik Ravn-Jensen. - Og måske venter en spændende overraskelse, når en fremmed åbner døren. I Hals håber vi, at mindst 10 borgere melder sig under fanerne, tilføjer Erik Ravn-Jensen.

Ønsker man at bidrage som indsamler kan man henvende sig til Erik Ravn-Jensen - eller man kan tilmelde sig på www.rødekors.dk/indsamler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...