I lyset af COVID-19 har Hjallerup Idrætsforening valgt at aflyse årets julefrokost og årets julebanko.

Disse aktiviteter udgør sammen med andre aktiviteter et væsentlig bidrag til foreningens aktiviteter.

Idrætsforeningen oplyser:

- For at drive idrætsforeningen med nuværende aktivitetsniveau er der udgifter for 2.230.000 kr. Kontingenter, medlemmers egenbetaling og tilskud fra Brønderslev Kommune andrager 1.160.000 kr. Det vil sige, at der er en manko på 1.070.000 kr. for at drive Hjallerup Idrætsforening med nuværende aktivitetsniveau. Disse indtægter skaffer vi ved medlemmers frivillige arbejde på bl.a. Hjallerup Marked, Aalborg Karneval, Grøn Koncert, Julefrokost, Julebanko, Klublotto, Julekalender, samt ved sponsorindtægter fra bl.a. byens forretningsliv. Aflyste aktiviteter i lyset af COVID-19 har betydet, at Hjallerup Idrætsforening mangler indtægter for 800.000 kr.

- Vi har modtaget midler fra statens COVID-19 hjælpepakker, ligesom vi kan håbe, at kommunen også vil hjælpe kommunens foreninger økonomisk. Dette kan dog ikke dække det økonomiske tab for Hjallerup Idrætsforening, tilføjes det.

Formand Claus Kongsgaard opfordrer til, at man i denne situation støtter op om Hjallerup Idrætsforening, eksempelvis ved at donere et beløb, der svarer til hvad man ville have brugt til julefrokosten eller til julebanko.

Man kan også hjælpe Hjallerup Idrætsforening ved at købe årets julekalender - eller et juletræ i Hjallerup Centret, når den tid kommer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...