Ingen sommer uden ringridning på Skansen i Hals

Ingen sommer uden ringridning på Skansen i Hals. Det er efterhånden mantraet for mangen en hestesportsinteresseret. Hals Rideklub har de seneste år stået i spidsen for den hyggelige event, der i 2020 løber af stablen den 16. august. Det sker igen med konkurrencer i både trav og galop, og går det som vanligt, tiltrækker eventen deltagere fra store dele af Nordjylland. Såvel børn som voksne kan prøve lykken i den præcisionskrævende disciplin, der også er blevet en publikumsmagnet på Skansen.

Dagen indledes med et flot optog gennem byen. Det sker kl. 10 og herefter uddeles der numre, ligesom der foretages opmålinger af rytternes højder. Umiddelbart herefter indledes konkurrencerne. Ringridningen i trav er kun for børneryttere, og her er det tilladt med en trækker.

Vanen tro er der også præmier på højkant. Vinderen får 500 kr., mens der er 300 kr. til nummer to. Tredjepladsen honoreres med 200 kr. I travkonkurrencen er der gaver til de tre bedste.

Tilmelding skal foretages senest den 9. august. Der kan læses mere om dette på klubbens hjemmeside.

I ugerne 29, 30 og 31 er Hals Rideklub i øvrigt også vært ved en ridelejr. Her kan både nybegyndere og øvede deltage i nogle hyggelige undervisningsforløb med fokus på både dressur og spring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...