Solen lokkede i weekenden mange en tur ud i skoven eller til stranden

ASAA: Vi skal helst holde os hjemme og undgå kontakt med andre. Det fine vejr i weekenden fik adskillige til at tage ud i naturen og nyde foråret og solen. Der var mange, der tog en tur til vandet, og mange, der gik en tur i naturen. Der er begge steder god plads, så det var muligt at holde den afstand, som myndighederne siger, vi skal.

Der er tilsyneladende også mange, der er gået i gang med forårsarbejdet i hjemmet og haven. Parkeringspladsen ved både jem & fix og Stark i Dronninglund var fyldt godt op hele lørdagen.

Også på parkeringspladsen ved Sømosen var der tæt med biler hele weekenden.

På et par træstammer ved parkeringspladsen ved Sømosen havde Louise Jensen slået sig ned med kaffe og kager sammen med børnene Marie og Ingeborg, søsteren Mie og hunden Alma.

- Vi kommer fra Aalborg og har faktisk aldrig været her før, fortalte de.

- Vi har endnu ikke fundet Sømosen, men nu tager vi lige en kop kaffe her i solskinnet, og så skal vi rundt om den. Det er godt at komme lidt ud af byen og ud i naturen, sagde Louise Jensen.

På en bænk på havnen i Asaa sad Flemming Starcke-Jensen med sin mor, Kirsten. De havde medbragt kaffe, som de nød i solen med udsigt over vandet.

- Vi kommer fra Hirtshals, men fik lyst til at komme en tur til Østkysten. Her er så hyggeligt, sagde han.

- Min søn synes, det er synd, jeg skal sidde inde i sådan et godt vejr, så derfor har han været så flink at køre mig en tur. Jeg er jo ikke ung mere, og tilbringer det meste af tiden indendørs, så det er dejligt, han tager mig med på sådan en tur, sagde Kirsten Starcke-Jensen.

Et andet sted på havnen i læ for vinden havde Henny Bæk og Allan Pind slået sig ned med den medbragte kaffe.

- Vi har aldrig været i Asaa før. Vi kommer fra Aarhus og er taget til Nordjylland for at se på sommerhus, sagde Allan Pind.

- Vi har fra andre hørt så meget godt om området her, og derfor har vi besluttet at undersøge den smukke østkyst og se, om der er et sommerhus, der passer os. Vi har kigget lidt rundt her omkring Asaa og fortsætter nu til Voersaa. Vi kan jo lige så godt udnytte tiden, når vi nu ikke må noget. Der er jo ikke så langt herop, og benzinen er billig, sagde Allan Pind.

Mange andre benyttede det gode vejr til en tur til stranden og havnen. I god og smittefri afstand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...