I BYEN: Centerrådet i Flauenskjold har fuld gang i aktiviteterne igen efter den ufrivillige pause

Centerrådene i de forskellige byer har måttet aflyse aktiviteterne i efterhånden mange måneder på grund af smittefaren. Nu er der imidlertid ved at komme gang i dem igen. Det gælder også centrerådet i Flauenskjold.

- Vi har faktisk været i gang i over en måned, fortæller, Lissy Olsen, der er formand for centerrådet.

- Vi er jo ikke tilknyttet et plejecenter, så vi har ikke været underlagt de samme restriktioner, som de har i andre byer. Vi har derfor kunnet mødes hver tirsdag til hygge i Jyske Aas Vandrehjem. Vi spiller kort, afholder banko eller som i dag, hvor vi spiser sammen og bagefter har musikalsk underholdning, fortæller hun.

Menuen lød på oksesteg, ostelagkage og kringle til kaffen.

- Vi laver naturligvis det hele selv. Jeg har bagt kringlen, mens to mænd har lavet maden, fortæller hun. De to dygtige kokke var Poul Erik Bro og Gunni Gjøderum.

- Jeg er jo ikke kok, men jeg kan godt lide at lave mad, og jeg elsker at spise det. Jeg hygger mig med at stå og lave mad, og det samme gør Poul Erik. Vi kan godt lide det, sagde Gunni Gjøderum, mens de tre musikere fra trioen ”De Fynske Nyhavnere” var ved at gøre klar til at underholde forsamlingen.

- Vi er mange i dag, og det er vi næsten altid, når vi spiser sammen, men der må gerne komme flere, for vi har jo masser af plads her på vandrehjemmet, så det er bare med at møde op, lyder opfordringen fra Lissy Olsen, der også godt ved, at det er svært at lokke de ældre til arrangementer.

- De har jo alle så travlt med at passe børnebørn og mange andre gøremål, så det kan være svært at få tid til det. Det ved jeg godt, men jeg kan kun opfordre flere til at møde op. Vi er her hver tirsdag eftermiddag bortset fra første tirsdag i måneden. Vi har det så hyggeligt, slutter centerrådsformand Lissy Olsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...