Hou-indbyggere skal på såkaldte ”Hou’sa-møder” fortælle om, hvordan det er at være borger i byen

HOU: To studerende ved Syddansk Universitet, Kathrine Fønns Sloth Hansen og Marcus Elgaard Everitt er for tiden i færd med at sætte ord på borgerinddragelsen i det forestående byudviklingsprojekt i Hou. Undersøgelserne skal munde ud i et projekt, som i sidste ende skal formidles videre til byens borgere.

I de kommende uger baserer undersøgelserne sig blandt andet på tre borgermøder. Det sker under den kuriøse overskrift ”Hou’sa” og det første af slagsen løber af stablen onsdag den 20. februar.

- Vi vil gerne invitere til en snak omkring Hou og det at være borger i byen, hedder det i et opslag.

- Snakken kommer til at have en anderledes og spændende tilgang, end det man normalt gør til borgermøder. Formålet er, at vi skal finde ud af, hvad nutidige og fremtidige borgere har brug for, lyder det videre.

Udover onsdagens møde, der afvikles i Havnehuset er der også inviteret til Hou’sa-møder henholdsvis søndag den 3. og tirsdag den 5. marts. Arrangementet den 3. marts foregår i borgerhuset, hvor der også fristes med gratis brunch og fri leg i hallen. Den 5. marts er mødet henlagt til Havnehuset.

Kathrine Fønns Sloth Hansen og Marcus Elgaard Everitt er i øvrigt på banen igen allerede den kommende søndag. Her er der fokus på de unge mellem 16 og 27 år til en snak om deres ønsker og visioner for Hou. Arrangementet kombineres med hygge og brætspil.

Onsdagens møde i Havnehuset indledes kl. 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...