Ældre Sagen laver IT-café, hvor man kan få hjælp til at bruge iPad, smartphone og pc

DRONNINGLUND: Hvis man som ældre har problemer med at bruge computer, iPad eller smartphone, kan man selvfølgelig i de fleste tilfælde få hjælp af sine børnebørn. For dem er det selvfølgeligheder og en del af hverdagen. Det er det ikke for mange ældre, men der er også god hjælp at hente, så man selv kan lære det eller i det mindste blive bedre til at bruge disse vigtige hjælpemidler. Ældre Sagen laver nemlig en række kurser for nybegyndere.

I aktivitetslokalet på Margrethelund i Dronninglund kan man således hver fredag i lige uger møde op i en IT-café, hvor man kan få hjælp til iPad, smartphone eller PC i tidsrummet 13-15.30.

- Det er gratis at deltage, og man skal bare møde op, fortæller kursusleder Hanne Andreasen fra Ældre Sagen.

- Man skal helst have sit eget udstyr med, men så forklarer vi på en enkel og forståelig måde, hvordan man bruger det, fortæller hun og fortsætter:

- Vi har også et nyt og spændende tilbud til ældre, der vil have mere ud af deres iPad eller smartphone. Tre fredage fra kl. 9 til 11 har vi nemlig lavet en aftale med en 6. klasse fra Dronninglund Skole. Her kommer 25 elever, og de står til rådighed med hjælp, vejledning og gode råd. Det skal nok blive godt, siger hun.

- Børnene ved jo alt om det her, og de vil gerne hjælpe de ældre. Nu håber vi så, at der kommer mange ældre, der ønsker hjælp, for der kommer 26 børn, og de skulle jo gerne alle have noget at lave, siger Hanne Andreasen.

Kurserne i Sognegården i Dronninglund foregår fredagene 28. februar, 13. og 27. marts.

- Ældre Sagen arrangerer også kurser i Asaa og Hjallerup, så kig i Ældre Sagens program og find det kursus, der passer dig bedst, slutter Hanne Andreasen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...