Sogne efterlyser folk, der vil samle ind til en god sag 10. marts

HALS: I år er Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling dedikeret til de klimaforandringer, som rammer os alle, men som især vil skinne igennem i verdens fattigste lande. Her gøres der nemlig ikke den samme indsats for at imødegå forandringerne som i den vestlige verden. Der mangler kloaksystemer, der kan aflede vandet, broer, der kan bringe folk i sikkerhed og vand, når tørken sætter ind.

Klimaforandringer er en af hovedårsagerne til, at flere end 820 millioner mennesker sulter. Og ifølge Folkekirkens Nødhjælp er tallet på vej op.

- Den gode nyhed er dog, at løsningerne findes. Vi kender dem. Og vi har brug for indsamlere, lyder det fra organisationen.

Som indsamler er man med til at samle ind til broer, diger og flugtveje. Der samles ligeledes ind til rent drikkevand og mad, så indsamlerne bidrager i høj grad til at klæde verden på til klimaforandringerne.

I Hals bidrages der vanen tro også til sogneindsamlingen. Indsamlingsleder Erik Ravn-Jensen håber, at mange melder sig under fanerne som indsamler søndag 10. marts. Tilmelding kan foretages via www.blivindsamler.dk eller ved henvendelse til Erik Ravn-Jensen på 2982 8725.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...