I bestræbelserne på at blive byens ”Matador” har Hildo Rasmussen genoptrykt en gammel avis fra 1919

ASAA: Byrådspolitikeren Hildo Rasmussen er i år af Asaa Boldklub blevet udnævnt til matador. Det indebærer, at han skal forsøge at samle så mange penge som muligt ind til boldklubben. Han er i hård konkurrence med en anden matador, som er et helt fodboldhold med 24 spillere, så han skal virkelig anstrenge sig for at vinde det kapløb.

Han har flere idéer i støbeskeen, og den første er allerede sat i søen.

- Jeg har af Inge og Knud Jensen fået en gammel avis fra 1919. Den hedder ”Asaa Basar Avis” og er nok udgivet til et bestemt arrangement. Der står nemlig på forsiden, at den udkommer for første og sidste gang 2. og 3. marts 1919, fortæller Hildo Rasmussen.

- Avisen indeholder en masse spændende stof fra Asaa med annoncer for forskellige forretninger og sjove historier. Jeg er så heldig, at jeg har fået Frits Danielsen fra Basis Tryk i Dronninglund som sponsor, og han har genoptrykt den 101 år gamle avis. Jeg har fået 100 eksemplarer, og dem agter jeg nu at sælge til en pris af 35 kroner, fortæller han.

Den gamle avis, der er på fire sider, er fyldt med sjove og spøjse tekster og annoncer. Herunder ægteskabsannoncer, forretningsannoncer og en annonce for reparation af vogn- og hestebeslag.

Hildo Rasmussen har flere aktiviteter i tankerne. 6 maj vil han således i ”Den gamle Biograf” i Asaa vise Asaa-filmen, og i forbindelse med Havnefestivalen laver han et arrangement, som han lover byder på noget for både øjet og øret. Mere vil han ikke røbe på nuværende tidspunkt. Alle arrangementer sker for at skaffe penge til Asaa Boldklub og for at blive Årets Matador i Asaa.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...