HJALLERUP: Rytterne i Hekla kan se frem til ekstra støttekroner, efter at klubben har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Nordjysk Islandshesteforening Hekla har medlemmer spredt i hele Nordjylland, og det er disse medlemmer, der nu kan se frem til ekstra støtte gennem klubbens nye sponsoraftale med energiselskabet OK. Næstformand og rytter i Hekla, Ingrid Damgaard, håber i hvert fald på, at der kommer ekstra midler til klubbens medlemmer.

- Sponsoraftalen betyder helt klart, at vi forhåbentligt kan få lidt ekstra midler, som kan gå direkte tilbage til klubbens medlemmer. Vi arrangerer klubaftener hele året igennem og flere uden særlig betaling. OK-pengene vil derfor blive brugt til at reducere i betalingen af et arrangement, hvor alle inviteres med til billig pris, siger Ingrid Damgaard.

Klubbens godt 300 medlemmer mødes om deres fælles passion og danner venskaber på tværs af køn og alder.

- Vi gør os dygtigere gennem kurser, foredrag og undervisning. Vi plejer det sociale på klubaftener, til stævner og selvfølgeligt på fælles rideture med efterfølgende kaffe-hygge, lyder det endvidere.

Sponsoraftalen betyder, at klubben får fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Nordjysk Islandshesteforening Heklas sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte rytterne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

- Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...