To kreative kvinder arbejder i denne tid på at udsmykke havnen i Asaa med malerier og fine figurer

ASAA: Selvom der i disse coronatider ikke sker så meget, så er havnen i Asaa og stranden steder, hvor der er stor aktivitet. Mange besøger området for at gå en tur og få lidt frisk luft.

Når man besøger havnen, vil man opdage, at der er hængt en række farverige figurer og malerier op rundt omkring på de røde træhuse. Det er to lokale, kreative personer, Martha Christiansen og Susanne Nielsen, der står bag.

- Det var egentlig formanden for Havnemuseet, Ulla Kristensen, der kom med idéen til at gøre det lidt festligere på havnen, fortæller en af malerne, Martha Christiansen.

- Jeg havde prøvet at dekorere en terrasse derhjemme, og det så faktisk godt ud, synes jeg da selv, så jeg var straks med på idéen.

Det samme var Susanne Nielsen. Museet og havnen støtter projektet, og gode sponsorer sørger for materialer, så det eneste, vi skal komme med, er vores arbejdskraft.

På havnen opsættes dekorative tegninger og figurer på de røde træhuse, men der er også planer om at gå videre og pynte op forskellige steder i byen.

- Vi har flere planer. Faktisk havde vi aftalt med en klasse på skolen, at vi sammen skal udsmykke et stakit ved Spar midt i byen, men det er sat lidt på pause i øjeblikket. Det må komme senere, og nu skal vi lige være færdige på havnen, slutter Martha Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...