Natur- og aktivitetsparken omfatter nu også et dyrehold med blandt andet kaniner

HALS: Friluftsrådets Grønne Flag pryder nu også Hals Skole. Onsdag eftermiddag blev flaget hejst efter alle kunstens regler. Det foregik i forbindelse med et arrangement for indskolingen og mellemtrinet ved natur- og aktivitetsparken nord for skolen.

- Jeg må sige, at jeg befinder mig godt her på stedet, lød det fra skolerådmand Tina French Nielsen (V), inden hun hjalp med at hejse flaget.

- I har naturen lige udenfor døren. Det kan bidrage til at skabe en rigtig god hverdag. Og så har I fået dyr. Jeg kommer selv fra landet, og jeg synes, det er en spændende udvikling, I har gang i, tilføjede hun og henviste til, at området nu også omfatter gedestald, kaninhus og hønsegård. Forinden havde skoleleder Per Bødker Andersen hæftet sig ved det store fremmøde af forældre og pårørende.

- Det er dejligt, at I vil være med til at indvie vores nye stalde. Nu skal det bruges af så mange så muligt, konstaterede han og slog fast, at Hals Natur- og Aktivitetspark er møntet på hele lokalområdet. Såvel private borgere, som turister, foreninger og andre kan drage nytte af faciliteterne.

På dagen bidrog både børn og voksne i øvrigt med fremstilling af brød og pizza. Og med det nye dyrehold tager natur- og aktivitetsparken mere og mere form. Næste skridt i projektet er anlæggelsen af sø, aktivitetsbakke, rodzoneanlæg, stier og tilkørselsforhold med parkeringspladser.

- Det håber vi at komme i gang med allerede i år, fastslår Per Bødker Andersen.

- Budgettet er på 561.000 kr., og vi har allerede tilsagn om 100.000 kr. fra Sparekassen Vendsyssels Fond samt 20.000 kr. fra XL Byg i Hals. Nu er vi i gang med at søge flere fonde og sponsorer, forklarer skolelederen. Han håber, at det næste led i natur- og aktivitetsparken kan indvies i 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...