To af Ulsted Boldklubs mest ihærdige foreningsfolk belønnet med DBU’s sølvnål

ULSTED: To af Ulsted Boldklubs mest inkarnerede foreningsfolk blev lørdag hyldet for deres indsats. Forud for serie 3-mandskabets hjemmekamp mod Strandby-Elling-Nielstrup IF modtog såvel Henrik Andersen som Søren Malin DBU’s sølvnål for minimum 25 års frivillig indsats i klubben.

Overrækkelsen blev forestået af Søren Larsen fra DBU. Han hæftede sig blandt andet ved, at begge modtagere har en fortid som aktive, og at de sideløbende har bidraget med såvel trænergerninger som andre gøremål i foreningen. Henrik Andersen var fraværende ved seancen, så på hans vegne modtog sønnen Nicklas Andersen nål, diplom og blomster.

Ceremonien blev i øvrigt fulgt op med indvielsen af Ulsted Boldklubs nye tilskuerportal. Ståkonstruktionen fungerer fremover som indgangsparti til stadionområdet. Ligeledes er der direkte adgang dertil fra klubbens snart færdiggjorte hyggelokale. Det etableres på 1. salen over cafeteriet og kommer blandt andet til at rumme poolbord, tv-faciliteter og møbler. Ligeledes indrettes arkivrum og kontorfaciliteter. Fra lokalet er der desuden fin udsigt over kampbanen.

Såvel portalen som det nye klublokale er støttet med økonomiske midler af Sparekassen Vendsyssels Fond Ulsted.

Ulsted vandt i øvrigt den føromtalte kamp med hele 8-1.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...