Arrangementet er støttet med fondsmidler til blandt andet musikalske indslag og gudstjenesten i teltet

HOU: Mens foreningslivet i Hou for andet år i træk er gået sammen om fest og underholdning på havnen, så er Fantastiske Hou Dage ikke realiseret uden økonomisk hjælp fra sponsorer. De to lokale fonde for Sparekassen Vendsyssel i henholdsvis Ulsted og Hals har begge bidraget med midler. Sparekassen Vendsyssels Fond Ulsted har doneret 75.000 kroner møntet på den lange række af musikalske tiltag. Ligeledes har Fonden for Sparekassen Vendsyssel i Hals givet 75.000 kroner til selve arrangementet samt 15.000 kroner til musik i forbindelse med en gudstjeneste i teltet på havnen.

- Fantastiske Hou Dage er kendetegnet ved, at alle lokale foreninger bakker op og byder ind med aktiviteter, fortæller Tove Fønns fra initiativgruppen.

- Tidligere har vi holdt havne- og sommerfester i mindre målestok, men når vi går sammen, kan vi trække et meget større læs. Og Fantastiske Hou Dage er virkelig med til at sætte Hou på landkortet, tilføjer Tove Fønns. Hun understreger samtidig, at de økonomiske tilskud har været nødvendige for at kunne tilbyde underholdning for hele familien i fem dage.

- Så vi er rigtig glade for de flotte sponsorater, konstaterer Tove Fønns. Hun roser ligeledes de frivillige.

- Mere end 150 hjælper til under et sådant arrangement. Mange unge kommer hjem til byen for netop at bidrage med frivillig hjælp. Og såvel størstedelen af byens borgere som rigtig mange turister og sommerhusgæster gør brug af vores mange tilbud, fastslår Tove Fønns.

Udover indtægter via sponsoraterne er der blandt andet solgt armbånd, hvorfra overskuddet går til Fantastiske Hou Dage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...