Et faldende medlemstal i begge klubber får nu VHG Håndbold og Gandrup/Holtet Håndbold til at indlede et parløb. Fra den kommende sæson indføres således holdfællesskaber på flere årgange. Det drejer sig specifikt om U11-, U13- og U15 på både pige- og drengesiden.

- Med få undtagelser har begge klubber oplevet tilbagegang. Derfor mener vi, at tiden nu er moden til dette samarbejde, hedder det i en pressemeddelelse.

Initiativet forventes blandt andet at give bedre mulighed for spændende, sjove og udfordrende træning, ligesom der er håb om spillere nok til to hold på flere af årgangene. Desuden imødekommes problemet med halkapacitet, idet der nu er to haller til rådighed. Manglende haltider har især været et problem i Vester Hassing.

I bestræbelserne på at skabe en blød og tryg opstart ligges der i den kommende tid en fokuseret indsats på det sociale. Det sker blandt andet med et fælles overnatningsarrangement i september. Endvidere er det målet at sikre trænere fra begge klubber til samtlige fælleshold.

Det nye samarbejde ser konkret dagens lys, når træningen påbegyndes tirsdag 1. september. Herefter er der træning tirsdag og torsdag fordelt på begge haller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...