Der er rift om billetterne til årets teaterforestilling, ”Game over”, på Dronninglund Gymnasium

DRONNINGLUND: Årets teaterforestilling på Dronninglund Gymnasium har fået en forrygende start – længe inden premieren.

”Game Over” er titlen på stykket, og da salget åbnede torsdag morgen klokken 6, blev der i løbet af 10 minutter solgt flere end 350 billetter. Klokken 12 var over 700 af de 1.000 billetter afsat.

- Det er skønt med den store interesse. Og det er selvfølgelig også et udtryk for, at forestillingerne de sidste mange år har været en god oplevelse for publikum. Så vi arbejder på højtryk for, at også ”Game over” lever op til forventningerne, fastslår lærer Ole Bjørn.

Han står sammen med kollegerne, Gitte Snebang og Søren Lykkegaard i spidsen for opsætningen, der på alle måder er totalteater med dans, musik, solister, kor og skuespillere i skøn forening. I alt deltager mere end 100 elever på kryds og tværs af klasser og årgange. Dertil kommer en kulisse-konstruktion, der aldrig har været større.

”Game Over” handler om en gymnasieelev, der har problemer med både familien og vennerne. Han suges mere og mere ind i den virtuelle spilverden som han begynder at forveksle med virkeligheden. Det får naturligvis uheldige konsekvenser.

Forestillingen spiller fra 28. til den 31. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...