Dronninglund Gymnasium festede for 130 elever

DRONNINGLUND: Det var et smukt syn, da 130 elever fra Dronninglund Gymnasium parvis og i takt til klapsalver forleden marcherede ind på dansegulvet for at indlede årets gallafest. Det foregik med lanciers foran flere hundrede forældre, bedsteforældre, søskende og venner i en totalt fyldt hal. Eleverne havde i ugerne op til festen trænet ihærdigt på dansen, der hvert forår manifesterer sig som en højtidelig afslutning på gymnasietiden og et forskud på studentereksamenen.

Da det hele var overstået, var der naturligvis fotoseance af de vordende studenter, der i dagens anledning havde iført sig det helt store skrud. Og når klæder er elegante, skal man naturligvis også være standsmæssigt kørende. Mange af eleverne ankom til gallafesten i sportsvogne, limousiner eller flotte gamle dollargrin.

Efter dansen og fotograferingen var der gjort klar til gallamiddag. 30 ”tjenere” – alle fra de yngre årgange stod klar til at servicere gæsterne. Siden causerede rektor Lars Jørgensen muntert over årets gang, og senere var der lærertale af lektor Ole Bjørn.

Endelig sluttede den officielle del af talerne med elevtalen, som blev leveret af tidligere elevrådsformand, Asger Koefod og næstformand, Niels Peter Borup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...