Kræftens Bekæmpelse i Hals vil vise vej mod rødfrie generationer

HALS: Hver dag begynder 40 unge at ryge. Den statistik ønsker Kræftens Bekæmpelse at vende. Lokalforeningerne i Aalborg Kommune – heriblandt også Kræftens Bekæmpelse i Hals – har derfor inviteret alle elever på kommunens uddannelsesinstitutioner til fyraftensmøde. Det sker den 22. maj under overskriften ”Fremtidens røgfri generationer”.

- Sammen vil vi sætte fokus på, hvordan vi kan skabe røgfri miljøer og understøtte de unge i at stoppe en kedelig tendens, hedder det i en pressemeddelelse. Her slås det også fast, at aftenen byder på oplæg fra uddannelsesinstitutioner, som allerede har indført røgfri skoletid.

Fyraftensmødet er arrangeret af en arbejdsgruppe under de fire lokalforeninger i Aalborg Kommune. Arbejdsgruppens pejlemærke er en røgfri fremtid, og arrangementet er det første af flere. Senere sættes fokus på, hvordan forskellige miljøer kan hjælpe med at løfte opgaven.

I øvrigt er Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden gået sammen om at danne partnerskabet Røgfri Fremtid. Her er målet, at de første røgfri generationer skal være en realitet i 2030.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...