Sammenslutningen af fritidsgrundejere i Hals-Hou vil i i top 3 over Nordjyllands mest attraktive feriesteder

HALS: - Jeg har nu været formand for en helt ny bestyrelse i et år. Det har været en hård start, og vi har knoklet og holdt mange møder.

Sådan lød det indledningsvis fra Susanne Frederickson, da Sammenslutningen af fritidsgrundejere i Hals-Hou for nylig gjorde status. Det foregik på Restaurant Strandvejen i Hals, hvor medlemmerne endvidere kunne høre formanden hæfte sig ved, at sammenslutningen nu endelig er i mål med en fælles forsikring. De tilmeldte grundejerforeninger skal betale 23 kroner per medlem, og en samlet police er på plads.

Susanne Frederickson kunne også oplyse, at den sidste etape af det omfattende kloakeringsarbejde i sommerhusområdet er indledt.

- Det største problem har været Hou Nord, hvor grundvandet står højere, end man først havde regnet med. Ligeledes har der været nogle problemer med overgravning af rør, men det er løst, og der meldes nu om en snarlig færdiggørelse af opgravningerne, forklarede hun.

Ligeledes fokuserede formanden på dårlig vedligeholdelse af Svinget og den sydlige del af Kongevejen. Hun slog fast, at problemerne kan udmønte sig til et forsikringsmæssigt anliggende, der i sidste ende kan blive bekosteligt for den enkelte grundejer.

I relation til det planlagte projekt om et nyt svømmecenter ved Koldkær understregede Susanne Frederickson, at sammenslutningen bakker op om tiltaget. Dog er der ingen udsigt til hverken køb af garantbeviser eller deltagelse i arbejdsgrupper omkring projektet.

Formanden rundede sin beretning af med at understrege sammenslutningens vision om, at sommerhusområdet mellem Hals og Hou skal i top 3 som Nordjyllands mest attraktive feriested.

Omkring 75 medlemmer var mødt frem til generalforsamlingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...