Håneretten blev fordelt blandt piger og drenge på Dronninglund Gymnasium

DRONNINGLUND: Det blev som altid de spektakulære optakter, der indrammede finalerne i årets fodboldturnering på Dronninglund Gymnasium. Forleden skulle håneretten fordeles blandt både piger og drenge, og mens sidstnævnte var et anliggende mellem 2.cd. og 3.b, så blev pigernes finale afgjort mellem 1.c og de forsvarende mestre fra 2.b.

1.c-pigerne ankom standsmæssigt i et flot pyntet folkevognsrugbrød. Øjeblikket efter dukkede modstanderne op i gul røg og damp sammen med en flok ”hooligans” med medbragt stortromme. Så var stemningen sat og den blev forlænget til banen, hvor 2. b sejrede stort med 4-1.

Nu var det tid til drengefinalen. Her entrerede 2.cd i ATV med anhænger, mens 3.b efter et uheld måtte skubbe deres køretøj ind på stadion. I øvrigt til stor jubel for tilskuerne. Selve kampe endte hele 8-3 til 3.b, der dermed fik revanche for den tabte finale i fjor.

- Alt i alt blev det en fornem afslutning på en fodboldturnering, hvor samtlige klasser deltog, fortæller lærer Erik Larsen. Han har gennem mange år været ankermand for turneringen. Denne udgave var dog den sidste med ham i spidsen, hvilket afstedkom både takketaler og gave for en fornem indsats.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...