Arrangørerne af Limfjordsfest 2019 forventer overskud efter sidste års nedtur

VESTER HASSING: Sidste års udgave af Limfjordsfest i Vester Hassing blev lidt af en publikumsmæssig fuser. Det resulterede i en presset økonomi og intet overskud til de hjælpende foreninger.

Dén status blev der vendt grundigt op og ned på ved lørdagens endagsfestival. Limfjordsfest 2019 blev på alle måder vellykket og formand Janne Jørgensen er særdeles tilfreds med opbakningen.

- Vi har hænderne højt løftet over hovedet, fastslår hun.

- Endnu har vi ikke overblik over økonomien, men vi havde masser af publikummer, og vi forventer helt klart et overskud. Tilmed var vejret rigtig godt, hvilket også smittede positivt af på omsætningen på selve dagen. Derfor synes jeg der er god grund til at rose publikum for at de igen bakkede op om vores fest, tilføjer formanden. Hun retter ligeledes en tak til de mange frivillige, der hjalp til både før, under og efter.

- Uden dem igen Limfjordsfest, og deres indsats er afgørende for, at vi også tror på en 2020-udgave. Nu skal vi dog lige evaluere på tingene, men vi krydser fingre og håber på det bedste, konstaterer Janne Jørgensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...