Foreninger har gode erfaringer med kampagnen og konkurrencen ”Tag en ven med” - de har til sammen fået 37 nye medlemmer på en måned

BRØNDERSLEV: En ny kampagne ved navn ”Tag en ven med” har fået seniorerne til at myldre ind i Brønderslevs idrætsforeninger.

Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

- Konceptet har været enkelt: prik dine venner, naboer eller familie på skulderen og invitér dem med til idræt, skriver de. Kampagnen indeholdt også en konkurrence. 37 nye seniormedlemmer på én måned er det samlede resultat for seks idrætsforeninger i Brønderslev Kommune, hvor hold har konkurrereret om, hvem der kunne invitere flest nye med ind i foreningen. Sejren blev delt mellem Dronninglund Gymnastikforening og Rørholt IF, der vil få overrakt en kage i starten af det nye år.

- Vi har aldrig haft så stor en stigning i antallet af medlemmer som i den her sæson. Det er svært at troppe op alene og ikke kende en sjæl, og man føler, at hele holdet er sammentømret, og hvordan skal jeg komme ind i den flok? Det betyder rigtig meget, at man kender nogen, når man starter op. Det er trygt og rart, at have nogen følges med, oplyser Charlotte Lydiksen, instruktør på Motion for sjov og næstformand i bestyrelsen i Dronninglund Gymnastikforening.

Foreningen melder om gode erfaringer med at deltage i konkurrencen. Det gik ud på at se, hvem der både målt på antal og procent kunne få flest nye seniormedlemmer på en måned.

- Der er gået totalt konkurrence i det på vores hold, hvem kunne finde flest. De synes det har været sjovt, så stemningen har været god. Og medlemmerne siger, at det vil de gerne igen, oplyser Charlotte Lydiksen.

Også Vivi Olsen fra det andet vinderhold i konkurrencen, Rørholt IF, er positiv.

- Når man følges med nogen, så er man også nødt til at komme afsted, selvom man måske er lidt træt den dag. Så er der andre, som er afhængige af én. Den eneste bekymring har været nogle af medlemmerne som sagde, at vi ikke kunne være flere, men så laver vi jo bare et hold mere. Det er et luksusproblem, oplyser hun.

”Tag en ven med” er arrangeret af Bevæg dig for livet - Senior, som er et samarbejde mellem DGI, DIF, Dansk Arbejder Idrætsforbund og Brønderslev Kommune.

De deltagende foreninger var Brønderslev Bordtennis, Brønderslev Hallerne, Hjallerup Bordtennis, Dronninglund Gymnastikforening, Rørholt IF og Thise IF.

Det er allerede planlagt, at Bevæg dig for livet - Senior kører en ny udgave af kampagnen i 2020, og det bakker foreningerne op om.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...