KLOKKERHOLM: Kom og hør om grønlandsk kultur og samfund ved Marianne Roed Abrahamsen fra Det Grønlandske Hus i Aalborg, som kommer til en sogneaften i Klokkerholm. Hun vil give et indblik i den grønlandske kultur og samfundet, og vil forsøge at give et nuanceret billede af, hvem den grønlandske befolkning er, og hvad der kendetegner grønlandsk kultur. Der er således mulighed for at stille spørgsmål, komme i dialog og ikke mindst blive klogere på det moderne Grønland. Derudover kan du høre hvordan livet ser ud for de grønlændere, der har valgt at bosætte sig i Danmark.

Marianne Roed Abrahamsen er kultur- og kommunikationsarbejder i Det Grønlandske Hus i Aalborg. Hun er opvokset i Sydgrønland og er uddannet journalist og samfundsvidenskabelig kandidat med speciale i Arktis fra Aalborg Universitet.

Foredraget finder sted tirsdag den 22. september i Konfirmandstuen, Bredkærsvej 22, Klokkerholm, kl. 19. Der er gratis entré. Grundet COVID-19 er der tilmelding til foredraget, som sker via mail til: lasse@hellevadkirke.dk – skriv antal deltagere og om I skal sidde med afstand eller kan sidde tæt. Deltagere som ikke er tilmeldt, må vente udenfor, og kan få en plads, hvis der er ledige stole.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...