Så er der igen geder at kigge på i EKKO Parken i Hjallerup

HJALLERUP: Det er heldigvis ikke alt i disse coronatider, der bliver sat i stå, og en af de glæder, vi trods alt stadig kan have, er mødet med gederne i EKKO Parken.

Seks kid og ti fuldvoksne geder har nu indtaget det dejlige naturområde i parken, der også efterhånden har genfundet sig selv efter en særdeles våd marts måned.

Efterhånden er det en tradition, at der bliver sat nye kid i verden i EKKO Parken, og det bliver heldigvis heller ingen undtagelse i år.

Tre af gederne er drægtige, så der bliver noget at glæde sig til i den kommende tid med flere små firbenede venner.

Hans Jensen står atter bag leveringen af gederne i EKKO Parken, og det er Hjallerup Samvirke særdeles taknemlige over, da gederne er et kæmpe trækplaster for byens borgere. Det gælder både små som store, ligesom de gør parken til en attraktion, hvor der kan spises medbragt mad eller målet for en afslappende gåtur.

Som det tidligere har været, er det også fremover medarbejdere og beboere på Gaia i Hjallerup, der står for det daglige tilsyn med gederne.

Parken vil i øvrigt snart få yderligere attraktioner, idet legepladsen ved bålhytten udvides, ligesom der kommer en rampe ud i søen, så livet i vandet kan betragtes på tættere hold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...