En donation har gjort det muligt for Vester Hassing Borgerforening at efterkomme kommunens sikkerhedskrav til byens julelys

VESTER HASSING: Vester Hassing Borgerforening kan med god grund takke Fonden for Sparekassen Vendsyssel i Hals.

Byens julebelysning er nemlig i høj grad sikret via midler fra fonden. En donation på 30.000 kroner har gjort det muligt at efterkomme Aalborg Kommunes sikkerhedskrav om nye relæer til de julelys, der hvert år pryder byens gadelamper. I alt løber den foreløbige udgift op i godt 70.000 kroner, og den resterende del har borgerforeningen selv indfriet via egne midler.

Fondsmidlerne blev officielt overdraget ved en sammenkomst i byens gamle vandtårn forleden. Her var fondsformand Jens Højer og afdelingsdirektør hos Sparekassen Vendsyssel i Hals, Mads Bladsgaard Jakobsen mødt op for at gratulere borgerforeningens såkaldte Torsdagshold med midlerne. Sidstnævnte udgøres af frivillige sjæle, der altså også varetager den årlige juleudsmykning.

Formanden for Vester Hassing Borgerforening, Johannes Svaneborg beretter i øvrigt, at der snarligt etableres en borgerindsamling, der skal gå til nye julelys til træerne på Springvandspladsen.

- De nuværende er omkring 10 år gamle og er slidte af vind og vejr. Det koster omkring 100.000 kroner, så vi håber også på opbakning fra det lokale erhvervsliv, fastslår Johannes Svaneborg.

Borgerforeningen holder generalforsamling den 18. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...