Forsamlingshuset i Øster Hassing ventes klar til brug omkring 1. december

ØSTER HASSING: Resultatet af fire års hårdt arbejde for projektgruppen under Øster Hassing Borgerforening kulminerede tirsdag aften med første spadestik til et nyt forsamlingshus. Godt 100 borgere, repræsentanter fra Sparekassen Vendsyssels fonde samt lokale politikere var mødt op i det flotte majvejr.

Formanden for Øster Hassing Borgerforening, Peter Geert Aas bød velkommen og fortalte om projektet, der begyndte som en spontan idé i 2015.

- Det har været et langt sejt træk. Der har været modgang, men projektgruppen har holdt sammen, og byens borgere har bakket op. Det viser sammenhold, vedholdenhed og vilje, konstaterede Peter Geert Als, inden sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl (V) tog over og roste de lokale ildsjæle. I sin tale kom rådmanden ind på det helt unikke i, at en landsby bygger et nyt forsamlingshus.

- Det er ikke sket i den tid, jeg har været med i politik, fastslog Mads Duedahl.

Byggeriet er finansieret med såvel kommunale midler som via bidrag fra Sparekassen Vendsyssels Fonde i Hals og Ulsted, Energistyrelsen og Velux Fonden. Endvidere er der skaffet penge via forhåndssalg af 90 lejebeviser.

Det nye forsamlingshus i Øster Hassing ventes klar til brug omkring den 1. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...