FODBILD: De traditionsrige finaler i den årlige fodboldturnering på Dronninglund Gymnasium gennemført med succes

Solen skinnede på en dugvåd bane, da Dronninglund Gymnasium under corona-regulerede forhold og festlig stemning afsluttede ugers fodboldkampe klasserne imellem med et brag af finaler. Med fuldt tryk på kæmpe-højtalerne blev balloner med musik blæst ind over banen og på fire hjul kørte de to pigehold fra henholdsvis 2c og 3b ind på kamppladsen, hvor der under store klapsalver fra flere hundrede elever var præsentation af alle spillerne.

Kampen blev som altid fløjtet i gang af dommer Frede Toft, der ikke blot er lærer, men også mangeårig dommer i serierækkerne, så alt var i trygge hænder. Desværre gik spændingen hurtigt ud af kampen. 2c havde mange gode enkeltpræstationer, men det stærkt driblende og hurtigt spillende hold fra 3b var for stor en mundfuld. Holdet, der både vandt finalen i 2019 og 2018, lagde stærkt ud med et par hurtige scoringer og dominerede igennem hele kampen og vandt 3-0. Kampens spiller blev Cecilie ”gid jeg var Ronaldo” Lund 3b. Hun levede til fulde op til sit navn og driblede i perioder næsten som Ronaldo.

Under kampene var den nærmest professionelle speaker-duo, Nikolaj Borregaard og Mathias Dahl 2e, konstant pirrende med deres analyser krydret med muntre bemærkninger og trøstende ord til det talstærke publikum, når de glidende tacklinger blev for voldsomme.

Der var mange sammenstød, da drengefinalisterne fra 3cd stødte sammen med 3b. Det var på forhånd givet, at kampen ville blive intens og hårdt spillet, for 3cd havde noget at indhente. Sidste år var klassen også i finalen og måtte se sig slået af daværende 3b.

Inden kampen havde dommer Frede Nielsen en alvorlig snak med de to hold, og det virkede. Der blev kun uddelt et gult kort, og det udløste fem minutters pause til Jeppe Aemro 3b. Han var svært utilfreds med afgørelsen, og det så da heller ikke ud af meget, men efter at dommeren havde tjekket situationen gennem VAR, blev afgørelsen bekræftet.

Der er åbenbart noget magisk over de b-klasser, for igen måtte 3cd bide i græsset. Det skete ikke mindst på grund af en sprudlende Søren Jungersen 3c, der godt bakket op af sine medspillere scorede tre mål efter fine opspil. Alt i alt var der masser af godt spil fra begge sider fra mange talentfulde spillere.

Efter kampen var der ingen tvivl blandt det erfarne lærerhold, der desværre røg ud af turneringen uforudset tidligt, da de skulle vælge banens bedste spiller. Det blev Søren Jungersen, der vandt prisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...