Spillere fra 1. og 2. klasse træner nu hver tirsdag

VESTER HASSING: Mens Vester Hassing Gymnastik- og Idrætsforening i sidste sæson startede floorball op på seniorplan, så er poderne også kommet på plakaten. Hver tirsdag træner piger og drenge fra 1. og 2. klasse i den hurtige hockey-variant. En halv snes børn har foreløbig meldt sig under fanerne og ifølge træner Jacob Kildedal tegner det godt for fremtiden.

- Vi er startet op på forsøgsbasis, men både børnene og deres forældre bakker godt op. Jeg håber og tror, at vi har lagt fundamentet for en fortsættelse af tiltaget, lyder det fra træneren.

På grund af nyt arbejde må han selv indstille gerningen efter sommerpausen, så andre må tage over.

- Jeg er ret sikker på, at vi finder en løsning, så vi også fremover kan tilbyde floorball for de yngste. Og hvem ved, måske kan vi få gang i flere ungdomshold, konstaterer Jacob Kildedal. Han beretter videre, at VHG-floorball foreløbig ikke er tilmeldt officielle turneringer. Fortsætter interessen er der dog planer om et mere organiseret virke.

Den lille hullede plastikbold har i øvrigt sat et solidt afmærke hos de voksne spillere. Hos herrerne er der så mange, der vil spille floorball, at der ikke er plads til alle. På kvindesiden blev der etableret et hold i efteråret, og også her er der stor tilslutning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...