I løbet af maj måned vil det som noget nyt blive muligt at erhverve kørekort i Flauenskjold

FLAUENSKJOLD: Bag den nye køreskole i Flauenskjold står 49-årige Cecilie Ommundsen, der har fået mod på at prøve kræfter som selvstændig kørelærer. Hun er oprindelig fra Norge, men flyttede til Danmark i 2002 sammen med min mand og børnene.

- I Norge er jeg uddannet i forsvaret og har arbejdet som officer i både hæren og luftforsvaret i flere år, fortæller Cecilie Ommundsen, der også har arbejdet som pædagogmedhjælper inden for ADHD-autisme og desuden har haft plejebørn i forskellige aldre gennem flere år.

I fritiden er hun hundeinstruktør ved DCH Sæby.

- Vi har boet lige uden for Flauenskjold siden 2013, og vi stortrives, da der er et fantastisk sammenhold i byen samtidig med, at vi har verdens bedste naboer, siger hun og fortsætter:

- Jeg har arbejdet ved en køreskole i Aalborg, men synes nu, det er på tide at starte mit eget. Dennis og Anette i Flauenskjold Hallen har hjulpet mig med at få min drøm om egen køreskole ført ud i livet, da jeg kan leje hallens mødelokale til teoriundervisning. Jeg er i øjeblikket ved at tage uddannelse som førstehjælpsinstruktør og vil dermed også på sigt have mulighed for at tilbyde førstehjælp til køreskoleelever og andre, fortæller den kommende kørelærer, der glæder sig til at komme i gang.

- Det er livsbekræftende at arbejde med unge mennesker og se deres udvikling og selvtillid vokse i takt med undervisningen. Det er vigtigt, at eleverne oplever, de bliver hørt og set, og at vi samtidig kan have det sjovt og hyggeligt. Min passion er at få trygge, dygtige og ansvarsfulde bilister ud på vejene, da det i sidste ende kan afgøre forskellen mellem liv og død, siger Cecilie Ommundsen.

Hvis alt går efter planen, og der er nok tilmeldinger, starter hun med teoriundervisningen en gang i maj.

- Der er i øjeblikket stor usikkerhed på grund af covid 19 og de forholdsregler og hensyn, vi skal tage i forhold til undervisning og kørsel. Derfor venter jeg til retningslinjerne fra myndighederne foreligger. Det er vigtigt, at vi passer på hinanden og os selv i denne meget specielle tid, slutter Cecilie Ommundsen.

Når hun starter, er det så vidt vides første gang, Flauenskjold kan mønstre en køreskole.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...