Arrangører af musikfest vil gentage succesen

HALS: Den første udgave af Fjordfesten i Hals var kendetegnet af solid opbakning. Et par tusinde gæster lagde vejen forbi arrangementet, der omfattede musikalsk underholdning for alle aldersgrupper og smagsløg. Tilmed var der gratis adgang til festivalen, som mundende ud i et lille overskud. Arbejdsgruppen har derfor kastet sig ud i en opfølger på det succesfulde tiltag.

- Vi glæder os. Vi er i gang med at granske markedet. Vi håber at kunne præsentere et eller to større navne, kombineret med lokale eller upcoming artister, hedder det videre fra initiativtagerne, lyder det samstemmende fra udvalget, der dog endnu ikke er klar til at lancere det musikalske program.

De benytter i øvrigt lejligheden til at takke såvel Fonden for Sparekassen Vendsyssel i Hals som Aalborg Kommune og Tuborgfondet for opbakning til 2018-udgaven.

Der bliver også behov for støtte til den kommende festival, hvor der ligeledes bliver gratis adgang. Desuden satses der på at skabe aktiviteter for de yngste – eventuelt i form af et legeområde.

- Og så lover vi, at øllene bliver kolde, siger udvalget med henvisning til, at der ved sommerens udgave var problemer med køleanlægget.

Fjordfesten 2019 afvikles 27. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...