Masser af levende musik med Henning Stærk i spidsen 27. juli

HALS: Der er lagt op til musik og hygge for folk i alle aldre, når endnu en udgave af Fjordfesten i Hals 27. juli løber af stablen.

Arrangørerne barsler med en forrygende fest, hvor legendariske Henning Stærk kroner det musikalske program. Dette udgøres endvidere af Snowbang & Co, Porterboys, The Mechanics samt Turn on Tina. Sidstnævnte bidrager med et forrygende Tina Turner-show, hvor både musik og sceneoptræden er originalen værdig.

Ellers er dagens øvrige musikalske navne baseret på en god blanding af pop og rock. I øvrigt omfatter musikken også børne-entertaineren Michael Back. Han optræder i de tidlige eftermiddagstimer med fokus på de yngste.

- Vi har i det hele taget gjort mere ud af børneprogrammet i år, fastslår Astrid Houmann fra arrangørgruppen.

- Blandt andet får vi besøg af en Lego-mand, ligesom der er sæbeboblesjov, hoppeborge og Playmais-aktiviteter. Ligeledes dukker FDF’erne op med diverse tiltag, konstaterer Astrid Houmann. Hun hæfter sig desuden ved en solid opbakning fra diverse sponsorer. Dette har endnu engang muliggjort, at der er gratis adgang til Fjordfesten med hele det musikalske program og rækken af forlystelser.

- Vi har også et lotteri med fine gevinster – blandt andet et weekendophold doneret af Feriepartner. Og så kan vi garantere leverancen af kolde øl, tilføjer Astrid Houmann med henvisning til, at der sidste år var visse køleproblemer. Naturligvis er der hele dagen også mulighed for at stille sulten.

Fjordfesten afvikles vanen tro på det grønne areal mellem Fjordparken og Limfjorden. Det sker i tidsrummet 13 til 22.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...