Nyt samarbejde mellem Nuuday og Nord Energi giver adgang til tv, internet og erhvervsløsninger fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv via Nord Energis fibernet

VENDSYSSEL: Ny aftale giver Nuuday-selskaberne YouSee, TDC Erhverv og Hiper adgang til Nord Energis nordjyske fibernet, der dækker godt 121.000 husstande.

- Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee, lynhurtigt bredbånd fra Hiper og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv på Nord Energis veletablerede fiberinfrastruktur. Fibernettene udvides løbende, og vi arbejder målrettet på at nå bredest muligt ud. Vi glæder os derfor også til at kunne tilbyde vores digitale løsninger til de mange nordjyske husstande i løbet af 2021, siger Christian Philip Morgan, strategidirektør i Nuuday, i en pressemeddelelse.

Nord Energi Fibernet åbnede i starten af 2020 sit fibernet for salg fra 3. parts udbydere.

- Borgerne og andelshavere i vores fiberforsyningsområde bor i den lidt mere tyndt befolkede del af landet. Det er vores ambition, at de skal have så mange valgmuligheder som muligt, når det kommer til eks. internet og tv. Derfor har vi åbnet vores net for en række tjenesteudbydere, og nu kommer Nuuday med en hel perlerække af nye muligheder. Det er vi meget glade for, og vi glæder os til samarbejdet, som giver både private og erhvervsdrivende flere digitale valgmuligheder, siger Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet.

Thomas Nielsen

Samarbejdet mellem Nuuday og Nord Energi Fibernet er, ligesom en lang række andre aftaler mellem fibernetejere og tjenesteudbydere, indgået med OpenNet som bindeled.

- Vi har skabt OpenNet for at fremme samarbejdet i branchen til gavn for forbrugerne. Med en lang række aftaler har vi efterhånden cementeret vores position som fælles brancheplatform. Det forarbejde, vi har lavet med de aftaler, der allerede er sat i drift, betyder, at det er nemt at etablere den tekniske integration mellem nye fibernetejere og tjenesteudbydere. Det er dejligt at se, at vores platform kommer både almindelige forbrugere og vore partnere til gavn, slutter Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet.

Tv, bredbånd og erhvervsløsninger fra YouSee, Hiper og TDC Erhverv bliver tilgængelige for kunderne på Nord Energis fibernet i det meste af Vendsyssel og på Læsø i sidste halvdel af 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...