Årets Skansefest byder blandt andet på cykelløb, revy og teltbal med Trio Sussi og Leo

HALS: Hals forenede Sportsklubber har programmet klar til endnu en udgave af Skansefesten. Den 11. juli skydes løjerne i gang, og herefter er der lagt op til fire forrygende dage med aktiviteter for alle aldersgrupper.

Premiereaftenen indrammes vanen tro af Skanseløbet i regi af Hals Cykelmotion. Deltagerne kan vælge mellem tre ruter på henholdsvis 10, 30 og 52 kilometers længde. Når alle er i mål, fristes med ”aftercykling” i teltet. Torsdagen byder endvidere på Happy Hour i Smugkroen, ligesom der er mulighed for at gå på opdagelse blandt et stort opbud af veteran- og specialbiler.

Fredagen står i børneunderholdningens tegn. Mellem 10 og 12 er der blandt andet ponyridning, ansigtsmaling og musikalsk underholdning på programmet. I eftermiddagstimerne er der livemusik i Smugkroen, inden det store telt danner ramme om premieren på årets Hals Revy. ”Hvem krænker hvem?” lyder den malende titel på det med garanti latterfremkaldende show. Revyen kombineres med spisning og efterfølgende teltbal med musik af Trio Sussi og Leo.

Også lørdag aften er der revy og fællesspisning. Her spiller Peter og de andre kopier efterfølgende op til dans. Forinden er gået en dag med blandt andet sponsorcykelløb, bilboksning og mere livemusik i Smugkroen. Samme sted runder Flemming Fiol traditionen tro Skansefesten af søndag eftermiddag. Det sker i kølvandet på et stort hosekræmmermarked i teltet, hvor der også er søndagsfrokost på plakaten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...