Dronninglund Håndbold arrangerer kæmpefest for børn med MGP på storskærm, dans og hygge

DRONNINGLUND: I disse dage arbejder en gruppe i Dronninglund Håndbold ihærdigt på at få en stor fælles MGP-fest op at stå i Dronninglund Hallen 29. februar. Man håber, at festen vil blive startskuddet til en ny, festlig tradition.

Tanken har været, at alle børn på kryds og tværs i Dronninglund skal have mulighed for en fed oplevelse sammen. Det var denne idé, der satte gang i klubbens aktivitetsudvalg. Man havde forskellige planer, men fandt ud af, at det traditionsrige MGP på alle måder var en oplagt begivenhed at bygge arrangementet op omkring.

Det har man så gjort, og der er i den grad lagt i ovnen til en kæmpe fest for børnene med masser af musik, dans, pizza, popcorn og slush ice samt DR’s MGP 2020 direkte på storskærm i hallen i løbet af aftenen.

Alle børn til og med 14 år er inviteret, og håndboldklubben arbejder på at få skabt de bedste rammer, så børnene får en sjov og festlig oplevelse med deres venner i hallen.

Alle klubbens trænerkræfter vil være mobiliseret denne aften for at være med til at afvikle arrangementet.

Sikkerheden er der tænkt meget på. Der vil aftenen igennem være voksne i dørene for at sørge for, at ingen børn forlader hallen, og at ingen uvedkommende har adgang. Klubben er meget bevidst om vigtigheden af, at børn og forældre kan føle sig trygge.

Hallen vil i aftenens anledning blive delt op, så forældrene har deres eget område at opholde sig i. De kan i døren købe en billet, der indeholder kaffe/te og kage, som man kan hygge sig med hele aftenen.

Det er gratis at deltage, men børnene kan på forhånd købe en billet, så de får popcorn, pizza og slush ice under festen. Disse billetter skal købes på forhånd og kan købes i Matas, Dronninglund.

Ønsker man at vide mere om arrangementet henvises til Dronninglund Håndbolds hjemmeside eller facebook. Dronninglund Cup har gjort det økonomisk muligt for klubben at få arrangementet stablet på benene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...