Efter 10 år i Ulsted skal Lisbeth Bukh nu være præst på Sydsjælland

ULSTED: Efter ti år som sognepræst i Ulsted har Lisbeth Bukh søgt nye udfordringer. Hun skal fremover betjene embedet som præst i Lille Heddinge Pastorat ved Stevns på Sydsjælland. Her får hun sit virke ved henholdsvis Lille Heddinge, Højerup og Havnelev kirker. Søndag var der afskedsgudstjeneste i Ulsted Kirke, hvor menighed, sogneråd, kolleger og samarbejdspartnere kunne sige behørigt farvel.

- Det er med vemod, at jeg tager afsked med Ulsted, siger Lisbeth Bukh.

- Jeg har haft 10 rigtig gode år her i sognet. Jeg har knyttet netværk og været med i både glæde og sorg og i den helt almindelige hverdag. Jeg kommer virkelig til at savne stedet, konstaterer Lisbeth Bukh og tilføjer, at hun blot havde et par års erfaring, da hun tiltrådte.

- Så Ulsted Sogn har formet mig som præst. Det er her jeg har draget mine erfaringer som jeg uden tvivl vil nyde gavn af i mit nye embede.

Lisbeth Bukh og ægtefællen Christian bevarer dog en vis tilknytning til Sydøstvendsyssel via sommerhuset ved Hou. Hun indsættes i det nye embede den 15. september.

Menighedsrådet i Ulsted skal nu udforme et stillingsopslag, hvorefter ansættelsesproceduren med henblik på at engagere en ny sognepræst indledes af stift og kirkeministeriet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...