Udsigt til fem dage med sportsopvisninger, ølsmagning, levende musik og meget mere

HOU: Under overskriften musik, kunst og krop indhylles Hou fra 18. til 22. juli i et væld af aktiviteter. Det sker, når der på ny inviteres til Fantastiske Hou-dage med havneområdet som det primære omdrejningspunkt. Der er gratis adgang til det meste, men vil man deltage i en af festlighedernes fællesspisninger, kræver det tilmelding.

Fantastiske Hou-dage indledes ganske rammende med fokus på de yngste. Torsdagens program byder på både børnekaraoke, skattejagt og ansigtsmaling. I eftermiddagstimerne er der koncert med Kalle & Mek Pek, inden der rundes af med børnedisko med DJ Skumfidus.

I aftentimerne bydes blandt andet på ølsmagning og livemusik i teltet med Philip Grandjean.

Fredag forsætter festlighederne med frokostjazz, byvandring og dartkonkurrence. Ligeledes kan man opleve den unge sangerinde, Tine Vingaard, inden der fristes med både vinsmagning og mere livemusik i det store telt.

Lørdag lægges der ud med jumping fitness og judoopvisning. Senere er der krabbevæddeløb for de yngste og raflekonkurrence for de lidt ældre. Og så er der ellers lagt op til en særdeles musikalsk lørdag med både Thomas Normann-kvartet, seksteten Gunva, bandet Mulvarpen og solisten Ulrik Sørensen. Lørdag aften er der bal i teltet med fællesspisning og musik af orkestret Nostalgi.

Kan man ignorere tømmermændene, lægges der søndag roligt ud med gudstjeneste i teltet. Senere skydes et strandløb i gang med to ruter på henholdsvis 10 og 15 kilometer, inden der i eftermiddagstimerne er kunsthåndværkermarked og brætspilscafé.

Søndagens musikalske program omfatter bandet, Én mand stærk, Katrine Schmidt, Danni Hyldahl samt navnkundige Souvenirs.

Fantastiske Hou-dage afrundes mandag med stort kagebord, whiskysmagning samt naturligvis masser af musik. Violinvirtuosen Elsa-Jean McTaggart sætter kronen på værket med en garanteret forrygende koncert i teltet fra kl. 21.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...